De nieuwe revolutionaire voedingslijn 123 van Woma-Tuintechniek

Onze revolutionaire voedingslijn 123 is het resultaat van jarenlang testen met diverse voedingsstoffen. Uiteindelijk zijn we tot de huidige samenstelling gekomen, die garant staat voor een zeer mooi eindresultaat.

Bij Woma-Tuintechniek staat kwaliteitscontrole van onze producten op nummer 1. Hierbij is het gewas altijd de toonaangevende factor. Daarnaast worden kwaliteit, concentraat en gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog verloren. Kortom: met de drie middelen van de 123 voedingslijn heeft u alles in huis om tot een perfect eindresultaat te komen!

 • Nr1 Basisvoeding aarde 4kg
  Nr1 Basisvoeding aarde 4kg

  BASISVOEDING NR. 1Nr. 1 is een zeer complete basisvoeding in poedervorm die uiteraard volledig oplost. Een zeer geconcentreerde voeding voor uitsluitend op aarde. Het gebruik van een temperatuur gecompenseerde EC meter is een must…

  € 90,00
 • Nr Wortrelstimulator 1ltr
  Nr Wortrelstimulator 1ltr

  WORTELSTIMULATOR NR. 2De nummer 2 is een wortelstimulator die zeer krachtig werkt. Zo krachtig zelfs dat wanneer het om een bloeiend gewas gaat het maximaal 3 weken meegegeven mag worden.Dit komt door de uitgebalanceerde mix van…

  € 60,00
 • Nr3 afharder
  Nr3 afharder

  AFHARDER NR. 3Nr. 3 is een bloeistimulator die vanaf de 5e week bloei meegegeven mag worden.Het middel kan op alle mediums meegegeven worden.

  ∙ Duidelijke verhoging van de opbrengst
  ∙ Zichtbaar sterkere plant
  ∙ De plant is…

  € 70,00
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren